CASAMENTS I CELEBRACIONS

CASAMENTS

És un dia únic, gaudeix amb els qui ho comparteixen amb tu. Posem el nostre equip “Casanova de Baix Esdeveniments” a la teva disposició per a fer-t’ho fàcil i a la teva mida. Deixa’ns ajudar-te i gaudeix.

casaments

 

COMUNIONS

El protagonista de la festa necessita de tota la vostra atenció. El nostre equip “Casanova de Baix Esdeveniments” t’ajuda a fer-ho fàcil i a la teva mida.

26072015.Collage Comunions

 

BATEJOS

Viu aquesta celebració tant important de la mà de Casanova de Baix. Serà un dia perfecte!!

26072015.Collage Batejos

REUNIONS FAMILIARS I PER EMPRESA

A Casanova de baix esdeveniments, us oferim l’exclusivitat de la masia, jardins i pista de Pàdel ideal per passar uns dies treballant en equip, per fer reunions d’empresa, seminaris, formació, incentius, etc., en un ambient tranquil i relaxat, amb totes les facilitats .

Per les vostres trobades d’empresa o celebracions amb total privacitat, tant per celebracions familiars i festes íntimes com per reunions de treball i esdeveniments corporatius.

Esdeveniments polivalents a plena natura; alguns adaptats per celebrar o treballar, d’altres que conviden a l’esport i l’oci, on podreu realitzar activitats esportives o relaxar-vos gaudint de la natura i la proximitat urbana i cultural.

celebració empresa casa rural

SERVEIS ADDICIONALS

Disposem d’una sala equipada amb pissarra, vídeo, TV, DVD, Wi-Fi i tot el necessari per al desenvolupament de reunions com per ex: el coffee-break.

Pista de Pàdel pròpia per fer tornejos entre els membres de l’empresa.

Podem organitzar activitats complementàries a la comarca; sortides a cavall, rutes per caminar, excursions en 4×4… És a dir, l’activitat que desitgeu per fomentar la unió entre els companys de treball i formar un bon equip empresarial.

Casa rural ideal per compaginar treball d’empresa i gaudir de la natura i l’esport que ens ofereix el Ripollès , la Vall de Núria , les esglésies romàniques de Ripoll i del Pirineu!